Lasergamen in Utrecht

Heb je altijd al willen lasergamen in Utrecht? Dan ben je bij Gotcha altijd aan het juiste adres. Lasergamen is namelijk hot en echt iets voor jou! Tijdens het lasergamen draag je een vest met daarop sensoren die de signalen van de lasergeweren kunnen ontvangen en lichten laten zien bij welk team je hoort.

Zo sturen de guns een infrarood signaal richting je tegenstanders en de speler die het vaakst de tegenstander raakt zal de hoogste score halen. Op je gun kun je zien hoeveel munitie en levenspunten je nog hebt. Het spelen van lasergamen is echt voor alle leeftijden.

Wat maakt Gotcha zo uniek?

Lasergamen is nog leuker wanneer je het op een locatie naar keuze kunt doen. Zo vindt lasergamen vaak indoor voor in bijvoorbeeld verbouwde fabriekshallen, maar bij Gotcha kun je ook buiten lasergamen.

Tijdens het plaatsen van de reservering kan je opgeven hoe lang je wilt lasergamen. Tijdens deze periode worden er meerdere spannende spelvarianten gespeeld. Door dit af te wisselen blijft het spel van begin tot eind leuk en spannend. We beginnen met death match, waarbij de groep in tweeën wordt verdeeld. Het team dat de meeste ‘kills’ maakt wint de wedstrijd. Daarna gaan we over op andere leuke varianten, zoals Search and Destroy the Captain en Sniper.