Telefooncentrales

telefooncentrales

De telefooncentrales van Expert Deal zijn betrouwbaar en professioneel. Maar waarom zou je telefooncentrales in willen huren? Je wilt als ondernemer natuurlijk altijd bereikbaar zijn voor je klanten en tegelijkertijd professionaliteit uitstralen.

Maar voor het inhuren van telefooncentrales wil je natuurlijk niet veel geld kwijt zijn. Een goede telefooncentrale is daarin een belangrijk onderdeel. Expert Deal biedt haar klanten al jarenlang professionele telefooncentrales aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Normaal gesproken bevinden de traditionele telefooncentrales fysiek in het bedrijf, maar deze zijn vaak niet makkelijk uit te breiden. Gelukkig bevinden de telefooncentrales van Expert Deal in een beveiligde datacenter en kunnen ze zeer specifiek op je wensen aangepast worden.

Uitgebreide functionaliteiten

U krijgt de beschikking over een professionele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Met IP-verbindingen heeft u altijd een betrouwbare telefoonverbinding tussen uw vestigingen, personeel en klanten. De functionaliteiten van de telefooncentrale kunnen geheel naar uw wensen worden ingericht. Voicemail, wachtrijen, wachtmuziekjes, alles is mogelijk.

Wij kunnen hier niet op al uw vragen antwoord geven. Hoeveel toestellen wilt u bijvoorbeeld aansluiten op de telefooncentrale en om hoeveel werkplekken gaat het? En welke bekabeling heeft u in uw bedrijfsruimtes? Vragen waar wij nog geen antwoord op weten. Wel weten wij dat wij bij al onze klanten flinke kostenbesparingen realiseren op hun telefonieomgeving.