Amersfoortse AOV is marktleider

amersfoortse-aov-is-marktleider

De Amersfoortse AOV heeft jarenlange ervaring in het verzekeren van arbeidsongeschiktheid. Ze werken samen met deskundige en onafhankelijke verzekeringsadviseurs, die altijd op zoek zijn naar de best passende AOV voor jouw situatie. Bij de Amersfoortse kan je kiezen uit dekkingen die jij wenst en er zijn daarnaast dekkingen die altijd vaststaan, zoals hulp als je arbeidsongeschikt wordt of hulp bij een verblijf in het buitenland. Op deze manier kan jij jouzelf en jouw inkomen naar wens beschermen tegen risico’s.

Voordeel van jarenlange ervaring

Doordat de Amersfoortse AOV jaren van ervaring heeft met het verzekeren van ZZP-ers, is er ook veel kennis opgebouwd over de preventie, het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Ze bieden hierin diverse specifieke branche oplossingen. Zo blijf je gezond en op een goede manier doorgaan met ondernemen. Ook hebben ze arbeidsdeskundigen beschikbaar wanneer je deze nodig hebt, de Amersfoortse ondersteunt jou om je weer positief aan het werk te zetten, want dit is beider belang.

Niet online afsluiten

Op de website van de Amersfoortse kan je gemakkelijk en snel jouw premie berekenen. Daarnaast zie je een overzicht van mogelijkheden. Maar omdat het van belang blijft om goed geïnformeerd te zijn over uitgebreide opties, en geen onnodige risico’s te lopen, kan een verzekering enkel afgesloten worden via een adviseur. Samen met jou bekijkt deze deskundige naar de persoonlijke situatie en jouw wensen, zodat jij je geldstroom kan beschermen.

Interesse in een AOV verzekering?

Indien je interesse hebt in een AOV via de Amerfoorste dan kan je met ons contact opnemen. Wij zorgen altijd voor een onafhankelijke en goede vergelijking tussen diverse AOV aanbieders. Zodat je verzekerd bent van een tijdelijk inkomen, indien het nodig mocht zijn. Neem hiervoor geen onnodig risico. Een vrijblijvend advies is het minste wat je voor jouzelf en je inkomen kan aanvragen.